Noua moda a cererilor in casatorie. Originalitatea are un pret de pana la 500 de euro


Ultimul update: Miercuri 18 Iunie 2014 06:56
Data publicarii: Duminica 15 Iunie 2014 19:45
Categorie: Stiri Sociale

Multe fete viseaza la o cerere in casatorie spectaculoasa, la fel ca in filme. Romantice din fire, domnisoarele isi doresc sa fie surprinse atunci cand barbatul iubit le cere mana.

Iar unii reusesc. Viata chiar bate filmul cand pelicula e intrerupta la jumatate si de fata cu toti spectatorii, baiatul rosteste cuvintele magice: vrei sa fii sotia mea?

Larisza nu se astepta sa fie ceruta de nevasta chiar ca in filme. Gabi, iubitul ei, a pregatit atat de bine surpriza incat mireasa lui nu a banuit nimic.

Cei doi s-au cunoscut in urma cu doi ani, la serviciu. S-au placut, iar de un an si jumate sunt de nedespartit. Pentru ca totul sa fie ca perfect, Gabi, ajutat de prieteni, a regizat totul. Intrebarea cea mare a fost scrisa pe umbrele.

"E o idee super originala. Ideea cu umbrelele a fost super. Am avut si eu o cerere in casatorie, dar nu a fost asa entuziasmanta", a povestit o fata.

Cand a fost gata totul, tanarul si-a invitat iubita la cinema, iar la un moment dat pelicula a fost intrerupta.

"Ne-am hotarat sa mergem la un film, ne-am adunat mai multi prieteni sa-l vedem si nu am banuit nimic. Cand am vazut filmuletul nu am mai putut sa zic absolut nimic, am ramas blocata... nu am putut sa zic decat DA", a spus mireasa, Larisza Meszaros.

"M-a intrebat ce este cu camerele de filmat, iar eu ca sa scap am zis ca s-ar putea sa filmeze o reclama, ne pune un film de groaza si sa vada reactia. A fost mult timp de pregatire... cam 2 luni si foarte multe obstacole", a spus mirele, Gabi Giurgiu.

Acum cei doi organizeaza petrecerea.

Eduard si Carmen sunt deja o familie. Au avut o nunta ca in povesti, insa cererea in casatorie a fost una de poveste. La scena respectiva, mirele a avut 50 de complici. Cateva prietene s-au asigurat ca mireasa vine la film cu ele, iar ceilalti s-au camuflat prin sala ca simpli spectatori. Surpriza nu s-a lasat mult asteptata.

O cerere in cinema nu costa nimic, insa pregatirile care includ filmuletul si florile pot ajunge, spun mirii, si la 500 de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO