Ninsorile au si partile lor bune. Locurile din Bucuresti unde ne putem da cu schiurile sau cu placa

18-01-2016 18:23


Cu gandul la masinile care trebuie curatate de zapada, sau la drumurile inzapezite, uitam ca iarna are si o fata frumoasa si vine cu bucuriile. Copiii sunt printre putinii care vad si partile bune ale ninsorii.

Luni, parcurile din Bucuresti, cu peisaje de poveste, au fost pline. Cei mai multi au cautat cate un deal pe care sa se poata da cu sania. Au fost insa si unii care au incercat schiurile si chiar placa de snowboard. A fost zarva mare in parcul Tineretului, din Capitala. Bine infofoliti si pregatiti cu sanii sau saci de plastic, copiii au imbratisat iarna si i-au dat intalnire pe derdelus.

Un tatic a devenit un erou, in ochii copiilor, dupa ce a facut un om de zapada.

Copil:Tata e un geniu!
Reporter: Pentru ca stie sa faca oameni de zapada?
Copil: Da!

Un domn care a avut curajul sa se urce pe schiuri. S-a nascut in Brasov, asa ca e de inteles de ce iubeste iarna.

Poate daca nu ne-am mai plange atat de ea, ne-am dat seama ca iarna are si partile ei bune. Spre exemplu, cine s-ar fi gandit ca ne putem da cu schiurile sau cu placa in Bucuresti? E adevarat ca partiile sunt foarte scurte, dar zapada este perfecta pentru asa ceva.

Cativa tineri au transformat parcul pentru skate din Herastrau, intr-unul pentru snowboard. “Asta e cea mai buna parte. Daca poti sa te dai pe schiuri sau pe placa, pe munte, daca nu, te descurci si in oras. Cu putina munca ne descurcam, improvizam.”

Au fost insa destui si cei care au ales o simpla plimbare in parc, sa admire copacii incarcati de zapada.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO