Mos Craciun a vizitat mai multe scoli din Capitala si le-a oferit elevilor daruri. Copiii i-au promis ca vor fi cuminti

Ultima actualizare: 21-12-2014 07:29

Serbarile de sfarsit de an inveselesc toate scolile si gradinitele. Voiosi nevoie mare, copiii canta, spun poezii si danseaza in fata lui Mos Craciun, pentru a-l convinge ca merita darurile cerute.

Pentru parinti, care suporta cheltuielile, o asemenea bucurie oferita copiilor poate ajunge si la cateva sute de lei.

La Scoala Catolica din Bucuresti, elevii din clasa intai au jucat rolurile pastorilor care au venit cu daruri la Nasterea Mantuitorului.

La Scoala 56, tot din Capitala, Mos Craciun a poposit mai intai la clasa pregatitoare. Rabdator, batranelul cu barba alba a ascultat dorinta fiecarui copil.

Ca un prieten bun, le-a spus cum a aflat daca au fost cuminti tot anul.

Mos Craciun: "Fiecare spiridus sta la fereastra fiecarui copil si isi noteaza faptele bune pe care le face.''

Intalnirea a fost plina de surprize si pentru Mos, care a aflat cu aceasta ocazie ca in spatelor copiilor de 7 ani se poate ascunde o personalitate foarte puternica.

Cateva clase mai incolo, alti elevi de la clasa pregatitoare au jucat o piesa de teatru. Pentru rolul lui Mos Craciun i-a ajutat un coleg dintr-o clasa mai mare. Cum era de asteptat, mosul a vrut sa afle si el cat de bine au invatat cei mici.

Copiii de gradinita s-au intrecut si ei in spectacole. Incantati de darurile pe care le-au primit la scoala, copiii se gandesc deja la cele pe care le vor gasi sub brad in dimineata de Craciun.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO