Momentul in care un sofer din Bucuresti circula pe trotuar si claxoneaza pietonii. Ce risca barbatul

Dată publicare: 07-04-2015 13:42
Dată actualizare: 10-04-2015 07:08


Sofer

Un bucurestean a filmat momentul in care un sofer incalca orice regula de circulatie si de bun-simt si se urca pe trotuar pentru a depasi o coloana de masini.

Mai mult, in timp ce circula pe trotuar, soferul ii claxoneaza pe pietoni pentru a se da din fata lui si se opreste abia cand da de un biciclist, care il roaga sa coboare de pe trotuar.

In timp ce este filmat, soferul il injura pe cel care il inregistreaza.

Tanarul sofer, care se afla la volanul unui Volkswagen, cu numarul de inmatriculare B-76-KLF, coboara la un moment dat inapoi pe carosabil.

Filmarea ar fi fost facuta in data de 2 aprilie, in zona Cotroceni din Capitala.

"Din acelasi episod cu Bizonii din trafic. Era sa dea peste mine pe trotuar. Distribuiți va rog. Pentru cei carora le este lene sa citeasca comentariile am de adaugat cateva nelamuriri (pe acel trotuar exista și pista de biciclete, dar a fost asfaltat de curand si nu s-a mai marcat insa exisa indicatoare pe stalpi). Va mulțumesc si nu doresc sa jignesc pe nimeni”, a scris cel care a facut filmarea.

Soferul risca o amenda de 3.000 de lei pentru ca s-a urcat pe trotuar. Totusi, s-ar putea ca acesta sa scape basma curata, din cauza ca filmarea nu a fost facuta de un agent constatator.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO