Mii de bucuresteni au vrut sa se distreze ca la mare, dupa lasarea serii. Ce au descoperit insa cand au ajuns la strand


Ultimul update: Miercuri 22 Iulie 2015 07:03
Data publicarii: Duminica 19 Iulie 2015 07:43
Categorie: Stiri Sociale
strand canicula

Dupa o zi caniculara, in care bucurestenii s-au adapostit pe unde au putut, noaptea a fost una tropicala.

Oamenii au incercat sa scape de caldura si dupa lasarea intunericului si au cautat variante pentru a se racori. Cei care ar fi vrut sa se scalde in apa strandurilor au avut insa parte de o surpriza neplacuta, pentru ca multe dintre ele aveau portile inchise.

Sambata, ora 21, Bucuresti. Inca sunt 30 de grade afara si totusi acest strand din Capitala este inchis, iar sezlongurile sunt goale pentru ca programul s-a terminat in urma cu un ceas.

Ultimii clienti care si-au petrecut toata ziua acolo au plecat dezamagiti: "Nu ne-a dat afara, am plecat noi ca nu mai era nimeni si ne era rusine. Atata timp cat nu mai e nimeni sa iti serveasca bere, plecam si noi acasa ca ne e rusine, suntem ultimii."

Situatia se repeta si intr-un alt loc din sectorul 6 al Capitalei. Reprezentantii strandului au pus lacatul pe poarta odata cu lasarea intunericului.

La inceputul lunii, cand ne-am confruntat cu un alt val de canicula, primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu, a sugerat ca ar fi bine ca atunci cand temperaturile cresc foarte mult, acolo unde este posibil, strandurile sa fie deschise si pe timpul noptii.

Iar bucurestenii sperau ca administratorii sa tina cont de acest indemn: "E prima oara cand vrem sa iesim si n-am reusit. Eram foarte multi acolo si am plecat toti dezamagiti. Asta e...mergem sa bem o bere."

Si in sectorul 3, chiar daca acest strand pare sa aiba program de noapte, portile sunt inchise. Dar nu pentru toata lumea: "Stam aici de azi dimineata. Mai stam pana la 3 dimineata."

Cei hotarati sa scape de zapuseala din apartamente au gasit insa variante. Asa ca terasele au devenit parca mult prea mici pentru insetati, iar in centrul vechi era furnicar.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO