Metroul, tramvaiele 1, 41 si 16 linii de autobuz circula de Revelion. Programul mijloacelor de transport din Capitala

Ultimul update: Marti 03 Ianuarie 2017 07:08
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2016 09:28
Categorie: Social
metrou

Metroul de pe toate magistralele, tramvaiele 1 si 41, precum si 16 linii de autobuz care fac legatura cu centrul Capitalei circula de Revelion, iar in prima si a doua zi a noului an, programul de circulatie va fi cel al unei zile de duminica.

 

In noaptea de sambata spre duminica, trenurile de metrou vor circula, pe Magistrala 1 (Republica - Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni - Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny - Preciziei) si Magistrala 4 (Gara de Nord 2 - Parc Bazilescu), intre orele 24.00 si 01.00 la un interval de zece minute, apoi, pana la ora 05.00, la un interval de 20 de minute, a anuntat Metrorex.

In zilele de 1 si 2 ianuarie 2017, trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele la un interval de aproximativ noua minute.

In noaptea dintre ani vor circula tramvaiele liniilor 1 si 41, precum si autobuzele de pe 16 linii de noapte care fac legatura intre centrul Capitalei si toate sectoarele, respectiv liniile N102, N104, N105, N106, N107, N108, N109, N110, N111, N112, N114, N115, N116, N117, N119 si N121. Tramvaiele vor circula la interval de 30 de minute, iar autobuzele vor ajunge in statii la interval de 40 de minute, potrivit Regiei Autonome de Transport Bucuresti.

Tramvaiele liniei 1 vor circula pe inelul central al orasului, pe traseul str. Sura Mare, Sos. Giurgiului, Piata Eroii Revolutiei, Calea Serban Voda, Bd. Gheorghe Sincai, str. Nerva Traian, Bd. Octavian Goga, Calea Vitan, Sos. Mihai Bravu, Sos. Stefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Sos. Nicolae Titulescu, Pasaj Basarab, Sos. Orhideelor, Bd. Vasile Milea, Bd. Timisoara, Sos. Progresului, str. Dr. Constantin Istrate, Sos. Viilor, Sos. Oltenitei, cu revenire la str. Sura Mare.

Tramvaiele de pe linia 41 vor asigura transportul calatorilor intre statiile Piata Presei Libere - Ghencea, pe traseul Bd. Expozitiei, Bd. Marasti, Bd. Maresal Alexandru Averescu, str. Turda, Pasajul Grant, Sos. Crangasi, str. Virtutii, str. Lujerului, str. Brasov, Bd. Ghencea si retur.

Autobuzele care au traseu prin zona Piata George Enescu vor circula pe trasee deviate sambata seara, cand traficul va fi oprit, pentru petrecerea de Revelion, pe Calea Victoriei, intre Piata Victoriei si strada Ion Campineanu, pe str. Stirbei Voda, intre str. Luterana si Calea Victoriei, precum si pe strazile George Enescu, Episcopiei, Constantin Esarcu, Dem I. Dobrescu si C.A. Rosetti.

Astfel, autobuzele liniilor 122, 137, 138 si 268 vor avea, sambata seara, trasee deviate pe str. Luterana, str. G-ral Budisteanu, Bd. Dacia, Piata Romana, Bd. Gh. Magheru, Bd. N. Balcescu si Piata 21 Decembrie 1989, de unde vor reveni pe traseele de baza. Autobuzele liniilor 126, 168, 226 si 368 vor merge pe un traseu modificat, pe str. Luterana, str. G-ral Budisteanu, Bd. Dacia, Calea Dorobantilor, Piata Lahovari, str. George Enescu, cu intoarcere prin Bd. Gh. Magheru, Bd. Dacia, str. Mircea Vulcanescu, dupa care vor reveni pe traseele de baza.

De asemenea, autobuzele liniei 178 vor merge pe traseul de baza intre Cartierul Militari si intersectia str. Stirbei Voda - str. Luterana - str. Ion Campineanu, cu intoarcere pe str. Luterana, str. G-ral Budisteanu, de unde vor reveni pe traseul actual, iar autobuzele 300 vor merge pe traseul de baza intre statia Clabucet si Piata Romana, cu intoarcere in rondul de la Piata Romana.

In prima si a doua zi de noului an, autobuzele, troleibuzele si tramvaiele vor circula conform programului unei zile de duminica.

metrou Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Noile statii de metrou care trebuiau sa se deschida pe 19 decembrie nu sunt gata. Explicatiile Metrorex pentru intarziere
Noile statii de metrou care trebuiau sa se deschida pe 19 decembrie nu sunt gata. Explicatiile Metrorex pentru intarziere
Lucrarile la linia de metrou Gara de Nord – Otopeni incep in vara lui 2017. Ce traseu si ce statii va avea Magistrala 6
Lucrarile la linia de metrou Gara de Nord – Otopeni incep in vara lui 2017. Ce traseu si ce statii va avea Magistrala 6
VIDEO PROTVPLUS.RO
Instanta
Femeie din Iași, internată la psihiatrie după ce și-a amenințat cu moartea soțul și copilul de 2 ani
Au angajat roboți să aibă grijă de vaci, pentru că nu găsesc personal. ”Nu trebuie să stai cu gura pe ei”
Elevii din mai multe județe au rămas fără corn și lapte. ”Stau flămânzi până seara”
”Mi-a zis `tu ești țigan, nu ai ce căuta la acest liceu`”. Studiu îngrijorător despre profesorii români
Concurs anticorupție ”Civic Avengers”. Premiul: o cafea cu președintele Klaus Iohannis
Arafat vrea ca populația să fie pregătită pentru un dezastru: Să știm cum să reacționăm
visuri la cheie
”Visuri la cheie”. O fetiță și bunica ei, cu o poveste tragică de viață, au primit o casă construită de la zero
Tartă cu ciocolată și zmeură, o rețetă sănătoasă propusă de Elena Lasconi
Legendara CC-Catch concertează la Cluj. Mesajul transmis românilor de artistă
Mesajul transmis de un copil de 7 ani, părăsit de mamă. Trăiește într-o sărăcie cruntă
Motivul pentru care un tânăr spaniol a decis să aleagă Iașiul pentru bursa Erasmus
Exercițiu pentru testarea reacției la accidente. Câți au oprit să ajute