Mesajul unui brașovean către un prahovean care a parcat pe patru locuri: ”Bine ai venit în Ardeal!”

Dată publicare: 23-02-2018 14:42
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13
Sursa: bizbrasov.ro


parcare Brașov

Ajuns în Brașov, un şofer din Prahova a trecut și pe la mall și a parcat mașina pe patru locuri, dacă tot nu era aglomerație.

Evident, neglijența lui nu a fost trecută cu vederea, iar un brașovean cu simțul umorului i-a lăsat un mesaj în parbriz, prins în ștergător, relatează bizbrasov.ro.

”Bine ai venit în Ardeal. Aici, la noi, se acordă gratuit lecţii de parcare. Iţi recomand să te înscrii. Ai ocupat patru locuri“, i-a scris brașoveanul pe o bucată de hârtie.

Ca să nu rămână anonim, omul a pozat mașina și biletul, imagiile fiind apoi postate pe facebook.

”Nu doresc să creez impresia că şoferii din judeţul x sau y sunt mai prosti sau mai nesimţiţi decât cei din a sau b. O singură problemă majoră văd însă, prostia şi mai ales nesimţirea au devenit universale în toată ţara şi ce am surprins în aceste cadre sunt doar un exemplu. Din păcate, faptele bune şi exemplele pozitive sunt mai puţin contagioase, prostia şi nesimţirea însă nu au antidot”, a scris pe Facebook cel care a surprins scena.

Evident, imaginile au fost intens comentate și nu toți utilizatorii au avut cuvinte bune pentru șoferul prins în flagrant.

Sursa: bizbrasov.ro

Tags: sofer, parcare, brasov,


VIDEO PROTVPLUS.RO