Mesaje de Moş Nicolae 2019. Urări pentru cei care poartă numele de Nicolae sau Nicoleta

Ultima actualizare: 05-12-2019 14:59
sfantul nicolae
iStock

De Sfântul Nicolae, peste 800.000 de români își sărbătoresc onomastică. Cei care vor să trimită mesaje sau felicitări de Moş Nicolae se pot inspira din cele de mai jos.

Toți cei care poartă numele de Nicolae, Nicoleta, Nicușor, Niculiță, Niculina, Nicu, Nicole și alte derivate ale acestora își serbează ziua numelui de Sfântul Nicolae.

Cei mici însă sunt cei mai încântaţi de sărbătoare. În fiecare an, ei îşi aşează ghetuţele la vedere pentru a primi dimineaţa cadourile de la Moş Nicolae.

Mesaje de Sfântul Nicolae

”Sper că sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales... multă dragoste!”

”Cu numele să ne trăieşti, ani mulţi să înfloreşti, ca un măr, ca un par, ca un fir de trandafir! La mulţi ani Nicolae!”

”De San’ Nicoară îţi doresc la mulţi ani cu sănătate, în viaţa să ai de toate!”

”Azi, de ziua numelui îţi urez să ai parte de zile senine şi însorite, de fericire şi de tot binele din lume!”

”Îţi doresc ca de ziua ta de nume dorinţele să devină realitate, speranţele să devină împliniri şi orice cădere un pas înainte. La mulţi ani!”

”Sorcova, vesela
Nicolae-i ziua ta!
Să trăieşti, să petreci,
An de an să înfloreşti!
„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Nicoleta!”

„O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

„Sper ca Moș Nicolae să-ți umple ghetuțele cu tot ceea ce ți-ai dorit”!

„Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tauîncă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te că este același care are grijă să vină la tine de fiecare dată. La mulți ani!”

„Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate și fericire și ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.”

„Un trandafir, o floare și-o rază de soare să-ți lumineze inima în această zi deosebită. La mulți ani!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros La mulți ani!, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

„Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sf. Nicolae!”

„Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La Mulți Ani!”

„Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani!”

„Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros La Mulți Ani, multă sănătate, realizări și tot ce vă doriți alături de cei dragi.”

„Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!”

„Dragă Moş Nicolae, te rog să aduci sănătate şi fericire familiei şi prietenilor mei. Mulţumesc. La Mulţi Ani!”

„Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, fericit și bucuros. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!”

Ce cadouri fac românii de Moș Nicolae

Dulciurile rămân preferate, o declară 73% dintre cei chestionați. Sunt urmate de jucării, într-un procent de 44%.

Cei mici vor găsi în ghetuţe şi haine, încălţări sau cărţi. 7% dintre orăşeni spun că vor cumpăra chiar şi telefoane sau tablete pentru cei dragi.

Pentru toate aceste daruri, orăşenii vor scoate în medie din buzunar 355 de lei, în medie, se arată studiul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO