"Marea Galagie" si "Moga and Friends" au transformat Alba Iulia in epicentrul distractiei. A fost show incendiar

Ultima actualizare: 03-06-2014 06:56

Alba Iulia este in sarbatoare. Sunt zilele orasului, iar startul petrecerilor a fost dat de "Marea Galagie", o competitie de percutie intre licee, organizata de Marius Moga, la care au participat peste 200 de elevi.

Echipa castigatoare a fost desemnata de public, prin aplauze, iar premiul consta in renovarea salii de sport. Dupa reprezentatiile tinerilor, mii de oameni s-au bucurat de un concert sustinut de Marius Moga si Loredana.

Echipele de liceeni si-au facut aparitia rand pe rand pe scena. Au avut la dispozitie cateva minute ca sa cucereasca publicul.

Castigatorul a fost anuntat de Marius Moga, artistul care a organizat evenimentul si care a reusit, in numai cateva zile, sa ii motiveze pe tineri sa se inscrie in competitie.

"Pe locul intai Marea galagie de la Alba Iulia, Albafest 2014, Liceul Economic. Aplauze. We are the champions", a anuntat Moga.

"Sa castigi e cea mai buna incredere pe care o poate avea cineva in perioada in care creste. Nu a fost foarte greu, ne-am distrat mai mult", au spus castigatorii.

"Cateodata vine cate o idee de-asta nastrusnica, chiar daca iti pare imposibil intr-o saptamana sa mobilizezi 7 licee, copiii sa invete ritmul", a spus Marius Moga.

Alba-fest a continuat sambata cu mult asteptatul concert "Moga and Friends". Artistul a facut spectacol impreuna cu Smiley, Andra, Liviu Teodorescu si alti cantareti in voga. Show-ul a fost prezentat de Marius Moga si Catalin Maruta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO