Magia sarbatorilor de iarna a cuprins mai multe orase din tara. Cum arata bradul inalt de 10 metri ridicat la Iasi

Ultima actualizare: 09-12-2014 06:52

Ajunul de Sfantul Nicolae a fost un prilej numai bun pentru aprinderea ghirlandelor ce vor impodobi orasele pana dupa Revelion.

Distractia celor mici a fost completata de aparitia Mosului, care a avut grija sa primeasca daruri toti copiii, mai mult sau mai putin ascultatori.

Centrul Iasiului s-a umplut joi seara de oameni si chiar si cei care au nimerit intamplator in zona s-au oprit sa asiste la spectacol. Sub privirile nerabdatoare ale celor mici, tot bulevardul a fost inundat de luminite.

Principala atractie a fost bradul inalt de peste 10 metri si sania lui Mos Craciun, care a sosit mai devreme. Nu doar cei mici s-au bucurat de spectacol.

O multime impresionanta s-a strans si la Busteni. Mos Nicolae si ajutoarele sale au avut grija ca fiecare copil sa primeasca dulciuri si baloane colorate.

"Imi pare foarte bine ca au aprins luminitele si ca copiii se pot bucura de mos si de reni si de tot. E o atmosfera minunata si e foarte frumos", spune o participanta la spectacolul din ajun de Mos Nicolae.

In perioada urmatoare, pana la Revelion, la Busteni vor avea loc saptamanal evenimente dedicate sarbatorilor de iarna.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO