"Lovi-te-ar trenul fericirii!" si alte mesaje de sarbatori...

Dată publicare: 25-12-2009 00:00
Dată actualizare: 31-10-2012 07:45


De Craciun fii mai bun si ramai asa! Este numai unul dintre zecile de milioane de SMS-uri si email-uri, care au invadat, in ultimele 24 de ore, telefoanele mobile si casutele postale electronice, din toata tara.

 

Sarbatorile au stors imaginatia romanului poet. Daca cele mai multe urari sunt doar amabile, cateva au reusit sa rupa monotonia si sa ne faca sa zambim.

Nu a scapat vreun posesor de mobil fara cateva zeci de SMS-uri amabile. Curg intruna de joi incoace si probabil ca nu vor conteni decat dupa Anul Nou. Cele mai multe au fost, sa spunem, blande, cum ar fi cel despre un "Catelus cu parul cret sa ai jeep-ul in cotet si o casa cu piscina, si Madonna ca vecina"

Sau. violent de darnice: "Lovi-te-ar trenul fericirii, trasni-te-ar fulgerul iubirii, cade-ti-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu La multi ani."

Avem insa si mesaje moralizatoare: "Inainte nu intelegeai de ce mancam cu furculita si de ce ne spalam asa de des, acum faci Craciunul prin Dubai si te rasfeti cu masaje anti stres."

Anul acesta, felicitarile de Craciun care pot fi trimise pe internet au trecut insa la nivelul urmator. Exista pagini de internet unde putem introduce poza sau numele unei persoane care devine instantaneu, personajul principal al zilei.

Tags: sms-uri, craciun,


VIDEO PROTVPLUS.RO