Loredana Groza, invitata speciala la o scoala din Capitala, de Ziua Copilului. Artista a venit impreuna cu tatal ei


Ultimul update: Duminica 05 Iunie 2016 07:06
Data publicarii: Joi 02 Iunie 2016 07:48
Categorie: Stiri Sociale

De 1 iunie si Loredana Groza s-a simtit ca un copil. Artista a mers la o scoala din Capitala, unde elevii au asteptat-o cu mai multe surprize.
 

Au recitat poezii, scenete, au fredonat melodii si i-au citit doua scrisori, pe care le-au compus special pentru ea. Distractia s-a mutat apoi in curtea scolii, unde Loredana a cantat cu toti copiii. Iar la final i-a rasplatit pe cei mici cu carti si autografe.

Muzica, poezia si voia buna au fost materii obligatorii pentru elevii scolii 178 din Bucuresti. Copiii au pregatit o adevarata reprezentatie pentru 1 iunie, mai ales ca printre spectatori s-a numarat si Loredana.

Dupa ce au impresionat-o cu un discurs ales, copiii au asteptat-o pe Loredana in curtea scolii. Si a urmat un adevarat spectacol in aer liber. Cantareata a marturisit ca s-a simtit ca un copil, mai ales ca l-a avut alaturi si pe tatal ei.

"- Am venit cu tata de ziua copiilor, a fost extraordinar, o atmosfera incredibila, suntem foarte fericiti ca am putut sa fim impreuna de ziua copiilor sa facem aceasta petrecere.
- Eu am venit cu copilul.
- El a venit sa aiba grija de mine.
- Da, pentru ca-i ziua ei si am zis sa se simta bine."
 

VIDEO PROTVPLUS.RO