Locuri de munca oferite pentru romani in Franta, Irlanda, Norvegia si Germania. Care este salariul lunar

Targ de locuri de munca, in Capitala

Franta, Irlanda, Norvegia si Germania recruteaza, prin reteaua europeana Eures, medici stomatologi, asistenti medicali, doctori veterinari, ingineri sau bucatari, salariile oferite depasind, in unele cazuri, 40.000 de euro pe an.

Germania ofera, prin reteau Eures, 50 de posturi de asistent medical pentru spitale, azile si institutii medicale. Persoanele interesate sa ocupe unul dintre aceste posturi trebuie sa aiba diploma de absolvire a unei scoli postliceale sau universitare de asistenti medicali, acreditata. Cunostintele de limba germana nivel de baza constituie un avantaj, dar nu sunt obligatorii pentru a fi recrutat. Angajatorul ofera un salariu de 11,22 euro pe ora, asigurare sociala, asigurare de sanatate si un curs lingvistic in Romania, cu profesori specializati si material didactic special conceput pentru domeniul medical. Costurile cursului sunt finantat de companie, cursantul trebuind sa platasca doar cartile necesare. Contractul de munca este pe perioada nedeterminata, iar programul de lucru este de aproximativ 40 de ore pe saptamana. De asemenea, se asigura sprijin pentru gasirea unei locuinte si integrarea in Germania, compania ocupandu-se de toate demersurile necesare pentru recunoasterea profesiei in tara gazda.

In Irlanda este disponibil, conform anuntului, un post de Front End Developer & UX-UI Specialist, responsabil cu designul produselor firmei din punct de vedere al arhitecturii informatiei si interactiunii utilizator, cu creare de wireframe-uri detaliate si design vizual, a documentatiei de tipul "design rationale", cu crearea machetelor vizuale bazate pe ghidurile predefinite pentru brand/stil. Angajatorul solicita excelente abilitati ca dezvoltator front end, experienta intre doi si patru ani in design-ul interfetelor utilizator, precum si cunoasterea limbii engleze. Salariul oferit este de 32.000 de euro pe an pentru un program de opt ore pe zi si cinci zile pe saptamana, iar contractul este pe durata nedeterminata, incepand din 1 septembrie.

Tot in Irlanda mai este vacant un post de PHP Developer, pentru care se cer: o diploma in IT, cel putin doi ani experienta in PHP-nivel expert , MySQL Postgre SQL si Database design, precum si cunoasterea limbii engleze. Salariul oferit este de 32.000 de euro pe an. Persoanele interesate sa lucreze in Irlanda mai au la dispozitie si un post de inginer software, la un departament de "testare si verificare". Postul presupune proiectarea si implementarea unui Test Harness pentru realizarea de teste de regresie, de integrare, de sistem si de performanta, conform specificatiilor de testare, analiza si raportarea rezultatelor obtinute, configurarea si mentinerea unui test automatizat Framework care sa lucreze cu sistemele client/server HTML sau Java.

De asemenea, persoana care va ocupa postul trebuie sa interactioneze cu echipa de ingineri si cu cea suport pentru a crea si mentine un produs de calitate. Membrii noi ai echipei sunt motivati si indrumati in domeniul automatizarii. "Mediul de lucru este stimulant.

Citește și
sclavi
Pacaliti cu locuri de munca si cu salarii de 1.500 de dolari pe luna. Soarta unor romani transformati in sclavi, in Dubai
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Sunt necesare excelente abilitati de comunicare scris si vorbit, motivare si spirit de echipa. Minim patru ani experienta in domeniul testari automatizate. Experienta in utilizarea si intretinerea unui Framework de testare automata (cum ar fi Robot Framwork), experienta in automatizarea Java Client, Java API si HTML, utilizarea Selenium, SQL, NoSQL. Abilitati excelente de programare in Python, Jython etc, cunoasterea Java. Experienta in domeniul tehnologiilor virtuale reprezinta avantaj. Cunostinte de baza in domeniul retelelor, Protocoalelor Telecom etc", se arata in anuntul de angajare. De asemenea, angajatorul solicita candidatilor excelente abilitati de comunicare, scris si vorbit, in limba engleza.

O companie din Franta cauta 10 medici dentisti, pentru clinici situate in zone foarte accesibile transportului public. Candidatii trebuie sa fie licentiati in stomatologie si sa vorbeasca limba franceza la nivel mediu. Durata contractelor este nederminata, iar nivelul de salarizare nu este precizat.

O ferma din sud-vestul Norvegiei care produce lapte, carne de bovine, porcine si ovine angajeaza un veterinar. "De asemenea, la ferma se cultiva iarba. Munca de zi cu zi va include hranirea animalelor si activitati veterinare. Candidatul va lucra ca asistent de fermier si ca veterinar", se arata in anuntul de angajare. Candidatii trebuie sa fie absolventi ai Facultatii de Medicina Veterinara, iar cei care au cel putin cinci ani experienta de lucru cu animale si stiu sa conduca un tractor au un avantaj in ocuparea postului. Angajatorul doreste sa lucreze cu o persoana pozitiva, onesta, precisa in munca si careia sa ii placa sa stea pentru o perioada in Norvegia. Candidatii trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza. Pentru inceput, salariul oferit este de 24 de euro brut pe ora, iar angajatorul precizeaza ca ofera un apartament de inchiriat si acces la masina si este dispus sa achite cheltuielile de deplasare in Norvegia.

Tot in Norvegia, mai sunt vacante doua posturi de bucatar preparate indiene, pentru care se cere calificare si experienta de cinci-zece ani, iar experienta europeana in bucatarie cu specific indian constituie avantaj. Cei interesati trebuie sa aiba si bune cunostinte de limba engleza. Salariile oferite sunt intre 31.000 si 43.000 de euro brut pe an, in functie de experienta si calificare. Angajarea se face cat mai curand posibil, contractul fiind permanent, cu norma intreaga. Angajatorul mentioneaza ca poate ajuta la gasirea locuintei si la aducerea familiei in Norvegia.

In aceeasi tara mai este vacant un post de bucatar a la carte, care sa lucreze intr-un restaurant de inalta clasa, cu specific italian. Cei interesati ar trebui sa aiba calificare de bucatar sef, experienta relevanta in munca de cel putin doi ani si bune cunostinte de limba engleza. Salariul oferit este de 3.086 - 3.333 de euro brut pe luna, iar orele lucrate suplimentar sunt platite in plus cu 40 la suta din salariu. De asemenea, in zilele de lucru se ofera cazare si hrana. Contractul este pe perioada determinata, pana in 20 decembrie 2014, cu posibilitate de prelungire. Angajarea se face cat mai curand posibil.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Cat castiga un barman sau un ospatar in 3 luni pe litoral. Variantele pentru cei care vor sa munceasca in vacanta
Cat castiga un barman sau un ospatar in 3 luni pe litoral. Variantele pentru cei care vor sa munceasca in vacanta

Cu putin timp inainte de deschiderea sezonului a inceput lupta pentru cele mai bune locuri de munca de pe litoral.

Pacaliti cu locuri de munca si cu salarii de 1.500 de dolari pe luna. Soarta unor romani transformati in sclavi, in Dubai
Pacaliti cu locuri de munca si cu salarii de 1.500 de dolari pe luna. Soarta unor romani transformati in sclavi, in Dubai

Zeci de romani au ales fara sa stie calea sclaviei, momiti de angajatori cu salarii de 1.500 de euro, in Dubai.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic
Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic

Israelul a lansat vineri dimineață un atac asupra Iranului, după atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute.