Lista completa a autobuzelor RATB care circula noaptea. Vezi traseele si intervalele curselor

Dată publicare: 13-07-2011 18:40
Dată actualizare: 20-10-2012 20:14


Distractia in centru nu se va mai incheia de acum la ultimul autobuz, nici in Bucuresti. Dupa modelul capitalelor civilizate, si a noastra va avea in sfarsit curse de noapte. Vezi LISTA traseelor RATB, in articol.

23 de linii vor lega zona centrala de marginile orasului de la ora 23 pana la 5 dimineata.

Indiferent ca e noapte sau zi, Piata Unirii ramane locul cel mai aglomerat din Bucuresti. Exact "de peste drum de Centrul istoric" vor pleca autobuzele de noapte care vor traversa orasul in 30 de minute, chiar incepand de vineri.

Descarca AICI Lista traseelor RATB de NOAPTE

Retineti numerele norocoase dupa ora 23. De la 901 la 923. Majoritatea au cap de linie la Piata Unirii, Universitate si Piata Romana. De aici pornesc spre capetele orasului catre Pantelimon, Oltenitei, Militari, Drumul Taberei, Grivita sau Baneasa.

Bucurestiul vine astfel in prezent dupa zeci de ani de cand a renuntat la autobuzele de noapte. Acestea sunt o prezenta obisnuita in alte capitale ca Viena, Berlin, Paris sau Londra. Desigur, acolo calatorii nu uita de bilet nici dupa miezul noptii.

Fiti cu bagare de seama. Autobuzele de noapte nu vor fi echipate doar cu aer conditionat ci si cu camere de supraveghere, iar printre calatori vor fi si jandarmi cu ochii pe bunul simt.


VIDEO PROTVPLUS.RO