Juratul Masterchef Razvan Exarhu si-a lansat cartea "Fericirea e un ac de siguranta". "Toti gresim, dar mai ales ceilalti"


Ultimul update: Duminica 21 Mai 2017 07:09
Data publicarii: Joi 18 Mai 2017 22:16
Categorie: Stiri Sociale
Razvan Exarhu

Razvan Exarhu, juratul Masterchef, si-a lansat joi cartea "Felicirea e un ac de siguranta".

Juratul Masterchef le promite cititorilor ca vor rade cu lacrimi, dar nu exclude si cateva povesti emotionante. Volumul a adunat gandurile sale, glumele si experientele de viata din ultimii 15 ani.

Razvan Exarhu: "Ca oameni toti gresim, dar mai ales ceilalti."

Cu umor - asa a vorbit Razvan Exarhu despre cartea sa,"Fericirea e un ac de siguranta". Mesajul este simplu: bucuria vine din lucrurile mici. Volumul aduna schite, ganduri de pe retelele de socializare si povesti cu prietenii din ultimii 15 ani.

Razvan Exarhu: "In viata mea reala toate sunt amestecate in aceasta carte. E genul de carte din care vrei sa ii citesti altuia. Vorbesc despre hipsteri, viata la tara, slapi, eleganta, Romania, trecerea de la umor la tonul serios se face usor cu multe pasaje scurte."

Razvan Exarhu a vorbit si despre mancare in volumul sau, dar mai mult despre gust - spune el.

Razvan Exarhu: "Poveste din carte cum le-a zis unora in sauna ca ar merge un gratar pe pietre, apoi a vazut o stire cu unii care in Bulgaria au facut gratar pe pietre."

Razvan Exarhu: "Incercand sa ma gandesc de ce ac de siguranta, mi-am amintit cum avea mama mai multe pe haine, aceea e fericirea"

Cartea "Fericirea e un ac de siguranta" se gaseste in librarii la pretul de 33 de lei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO