Încă un scandal cu câinele bătut într-un tramvai din București. Acuzații la adresa autorităților


Ultimul update: Miercuri 20 Martie 2019 17:39
Data publicarii: Miercuri 20 Martie 2019 17:04
Categorie: Stiri Sociale

Aventurile cățelușei care a fost bătută de stăpână într-un tramvai din București par fără sfârșit.

După ce Asociația pentru Supravegherea și Protecția Animalelor a anunțat că este într-un adăpost și poate fi adoptată, marți a fost văzută într-o localitate de lângă Capitală.

Membrii unei asociații acuză autoritățile că au închis-o într-o curte privată, alături de alți câini, care au mușcat-o. Reprezentanții ASPA susțin însă că au trimis-o acolo tocmai pentru că ar avea condiții mai bune.

După ce a fost bătută de fosta stăpână într-un tramvai din București, Kara a ajuns în grija Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor București. Surprinzător însă, chiar în aceeași zi, a fost mutată într-o locuința privată din satul Brănești, județul Ilfov. Ar fi fost semnat un acord între instituție și proprietari.

Ion Boldea: prieten al proprietarilor: "Domne, aici este o doamna care iubește cățeii și mai e aici un domn tot așa care iubește cățeii. Și cunoscându-i le-au spus: doamnă, puteți să țineți un cățel două-trei zile... până îl ia și îi găsește stăpân... "

Numai că animalul nu a rămas în curte, ci a ajuns pe o stradă din Brănești, iar cineva care îi știa povestea de la știri a recunoscut-o și a sunat la o asociație pentru protecția animalelor.

florentina Istrate, ASPA: "Am întrebat dacă a fost vreodată la un adăpost și au spus dumnealor că nu. Ar fi trebuit să fie un adăpost autorizat, un adăpost al ASPA București și ar fi trebuit să îndeplinească condițiile minime prevăzute de lege pentru a obține certificatul de înregistrare sanitar-veterinar."

Cei de la ASPA București insistă că au dus cățelușa în Brănești, de teamă că șederea în adăpostul primăriei i-ar fi provocat traume suplimentare: "Pentru a nu o duce într-un mediu unde sunt zeci sau sute de căței, am luat această decizie să meargă într-un spațiu unde să aibă mai multă libertate."

Chiar și așa, reprezentanții asociației pentru protecția animalelor au chemat poliția, care a deschis o anchetă. Din fericire, în cele din urmă, a apărut și cineva care chiar vrea să o adopte pe Kara și poate măcar acum aventurile ei se vor opri aici și va avea o viață fericită alături de noii ei stăpâni.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO