"Si noi simtim ca inca avem fluturasi in stomac”. Modul inedit al unor pensionari de a-si gasi perechea in prag de Sarbatori

Ultima actualizare: 11-12-2014 07:15

Zeci de pensionari din Iasi s-au intalnit duminica seara pentru a-si gasi perechea de Sarbatori. Au clubul lor exclusivist, acolo unde se intalnesc saptamanal.

Batranii se intrec la dans in pijamale, cantat si recitat poezii. Cei mai hotarati spun ca au gasit inclusiv persoana cu care isi vor petrece tot restul vietii si intentioneaza sa oficializeze relatia in fata unui preot.

Mai multi pensionari din Iasi si-au pus imaginatia la treaba si au venit cu o idee inedita pentru a-si gasi perechea pentru sarbatori. Cu varste cuprinse intre 60 si 90 de ani, batranii spera ca-si vor gasi alesul sau aleasa.

Asa s-au cunoscut si Georgeta cu Mihai care au de gand sa-si petreaca sarbatorile de iarna impreuna.

"Dragostea niciodata nu se pierde si nu are varsta si inima niciodata nu imbatraneste si noi simtim ca inca avem fluturasi in stomac, ca in tinerete", explica Georgeta Bosanceanu.

"O iubesc si o sa ii fiu un sprijin pana la adanci batraneti. Ne pupam de fiecare data", povesteste mandru si Mihai Negru.

Altii, parca in ciuda varstei, au decis sa-si uneasca destinele. Asta bineinteles dupa ce au tatonat terenul.

"El este un berbec cu trei coarne, iar eu sunt o sageata. Deci eu fac treburile foarte rapid si el la fel", este de parere Gabriela Grigoriu.

"Stiu eu cum am vazut-o, e secret (n.r. ea ii i-a palaria din cap, el se enerveaza) Lasa dom'le palaria acolo, lasa palaria! Nu se face, ada palaria. Niciodata sa nu iei palaria din cap de la barbat!", se arata revoltat domnul Costica.

Isi spun poezii, sau mai canta cate-o melodie. Bineinteles, toate cu dedicatie pentru persoana pe care au pus ochii.

Iar pentru noptile reci de iarna, doamnele au pregatit ceva special.

Discutie reporter-Magda Constantin, o alta pensionara:

Reporter: "-Ce surprize ii mai faceti?”
Magda Constantin: “-Ii mai fac surprize asa...mai cate un paharut de rachiu, un pahar de vin...ceva in pat (n.r. rade)"

Patru dintre perechile formate pentru aceste Sarbatori spun ca se gandesc sa oficializeze relatia anul viitor in fata unui preot.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO