Hoți de curent electric, debranșați de la lumină, anunță de față cu poliția că vor mai fura


Ultimul update: Sambata 07 Decembrie 2019 13:23
Data publicarii: Vineri 06 Decembrie 2019 13:02
Categorie: Stiri Sociale

Mare agitație, vineri dimineață, pe ulițele din Bălteni, în județul Dâmbovița. Zeci de tehnicieni, însoțiți de jandarmi și polițiști, au debranșat peste o sută de locuințe racordate ilegal la rețeaua de electricitate.

Însă hoții de curent nu s-au sfiit să spună în gura mare, de față cu autoritățile, că vor lega din nou cablurile la stâlpii de electricitate după plecarea forțelor de ordine.

Dis de dimineață, oamenii din Bălteni s-au trezit cu strada plină de polițiști și angajați ai societății de electricitate. Cele mai multe dintre locuințele de aici sunt branșate ilegal la stâlpii de electricitate, iar proprietarii caselor nu se sfiesc să recunoască asta.

Oamenii sunt cu atât mai supărați cu cât se așteptau la o păsuire înainte de sărbători, nicidecum la controale și debranșări.

Localnic: Vine de Moș Niculae, cum vine aia de Black Friday! În loc să ne aducă cadouri, ne-a tăiat curentul, dar și noi îl punem înapoi!”

Polițiștii au deschis mai multe dosare penale pentru furt de energie electrică și spun că vor continuă controalele și în perioada următoare.

Cei prinși că s-au branșat ilegal riscă amenzi ori chiar închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33