Gropi si mocirla! Zonele rezidentiale, un cosmar pe timp de iarna

Ultima actualizare: 09-05-2012 12:17

In Capitala, odata cu ninsoarea s-a spulberat bucuria proprietarilor din zonele rezidentiale. Oricat de placut ar fi traiul intr-o vila noua, drumul mocirlos le umbreste fericirea.

Multe strazi din noile cartiere nu sunt decat niste colectii de gropi, pe care-i bine sa le ocolesti, pentru siguranta masinii. Cei care stau in aceste locuri stiu ca dupa fiecare zapada sunt rupti de civilizatie.

A nins 20 de ore in Capitala si daca in oras utilajele de deszapezire au pornit pe strazile mari, zonele rezidentiale au ramas necuratate. In aceste locuri se poate ajunge doar cu tractoare, masini de teren sau autoturisme pe care proprietarii le duc lunar la service.

Intre capitala si orasul Bragadiru, de exemplu, pe strada Nazuintei, singura...nazuinta a oamenilor este sa poata intra si iesi din curte, fara sa treaca prin noroi.

Nici bucurestenii nu sunt mai fericiti. Stratul de zapada s-a inmuiat, si pe strazi si trotuare au aparut capcanele - gropi acoperite de apa. Cand nu sunt stropiti de masini, pietonii incearca sa prinda un autobuz ori un tramvai, fara sa-si ude ghetele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO