Gestul fetitei poreclite "Rapunzel" pentru "iubitul ei". Motivul pentru care si-a tuns parul e cu adevarat emotionant


Ultimul update: Luni 27 Iulie 2015 07:01
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2015 10:37
Categorie: Stiri Sociale
copii cancer

Cand "iubitul" unei fetite de 9 ani, din Marea Britanie, a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer la rinichi, micuta si-a luat cat se poate de in serios rolul si l-a sustinut cu un gest impresionant.

Libby Tucker-Spiers a vrut sa-si arate sustinerea cu orice pret fata de Aiden Selleck, baietelul care se lupta cu boala. Alintata "Rapunzel" de catre parinti, datorita parului sau lung si blond, Libby nu a ezitat si i-a cerut mamei sale sa o tunda pentru a-i dona suvitele sale lui Aiden.

"Am dus-o la spital sa-l vada, dupa primul lui tratament de chimioterapie. Aiden dormea, era palid, alb la fata ca o fantoma, nu arata deloc ca el insusi. Libby a fost socata sa-l vada astfel. S-a intristat cand a vazut ca ii cazuse parul lui des si cret. A insistat imediat sa o tundem si sa-i dam parul ei lui Aiden. Cand i-am explicat ca asa ceva e imposibil, mi-a spus ca trebuie sa poata ajuta cumva", a povestit mama fetitei.

Pentru amicul sau de joaca, Libby si-a donat parul unei fundatii care confectioneaza peruci pentru bolnavii de cancer. Acum, fata spera ca Aiden sa invinga boala si au planuit deja sa dea o petrecere.

Aiden a fost diagnosticat cu cancer la rinichi dupa ce a ajuns la spital cu abdomenul inflamat, iar momentan familia baietelului incearca sa stranga fonduri pentru spitalul la care Aiden este tratat.

Sursa: Pro TV

Tags: cancer, par, copii,

VIDEO PROTVPLUS.RO