Gestul emotionant cu care elevii din Baia Sprie au alinat singuratatea unor batrani de la azil: "Ne-au bucurat sufletele"

Ultima actualizare: 23-12-2015 07:19

Nu doar cei mari sunt "responsabili" cu sectiunea cadouri! Mai multi elevi de gimnaziu au demonstrat cu prisosinta asta - au pus mana de la mana si, din banii lor de buzunar, au cumparat fructe si dulciuri.

Apoi au mers la un azil din Baia Sprie, unde le-au adus bucurie pe chip batranilor si le-au indulcit ziua.

 Imbracati in straie populare, zeci de copii au adus bucurie in inimile celor 68 de batrani de la Caminul pentru Persoane Varstnice din Baia Sprie.

Eliza Ungur: "Foarte frumos. Asa ne-o placut. Ne-au bucurat sufletele. Tare frumos ne-au colindat."

Copiii elevi in clasele 5-8 au vrut sa faca o fapta buna in preajma sarbatorilor, asa ca au strans 800 de lei, din banii lor de buzunar, primiti de la parinti. Au cheltuit intreaga suma pe fructe si dulciuri.

E al doilea an la rand in care copiii anunta Craciunul in azil.

Batran: "Foarte frumosi. Sa le dea Dumnezeu sanatate si tot ce isi doresc. Eu nu pot merge in Baia Mare ca feciorul mi-a plecat in strainatate si n-am la cine merge, asa ca raman aici. O sa astept. Pe asteptare nu dam bani."

Vasile Gherman, directorul Caminului de Persoane Varstnice Baia Sprie: "Din pacate nu prea au apartinatori asistatii nostri."

Dupa ce au impartit darurile, copiii au mentinut atmosfera de sarbatoare cantand colinde.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO