Gabriela Firea anunta ca Bucurestiul se alatura "marilor capitale". Internet gratuit in RATB si aplicatie de monitorizare


Ultimul update: Joi 02 Februarie 2017 00:02
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2017 16:09
Categorie: Stiri Sociale
autobuz ratb - stiri

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, a anuntat ca Regia Autonoma de Transport Bucuresti va instala in toate mijloacele sale de transport dispozitive pentru accesarea gratuita a internetului wireless.

Edilul Capitalei nu a precizat care este data exacta cand calatorii vor beneficia de aceasta masura.

In acelasi timp, Gabriela Firea a mai anuntat ca RATB va lansa si o aplicatie de mobil pentru monitorizarea mijloacelor de transport, astfel incat calatorii sa poata afla in timp real timpul de asteptare intr-o statie de tramvai sau autobuz.

"Cu votul dumneavoastra de astazi si cu propunerea pe care o fac, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va initia o procedura prin care atat in autobuze, tramvaie si troleibuze se va instala internet wireless gratuit pentru toti calatorii care vor beneficia de transport de calatori, atat cu autobuze, troleibuze si tramvaie..

De asemenea, tot printr-o aplicatie, pe care o va organiza de asemenea regia, calatorii vor putea sa afle care este timpul de asteptare pe care mai trebuie sa-l parcurga, precum si informatii despre traseul vehiculului pe care doreste sa il ia.

Cred ca ajungem si noi cu pasi, chiar daca nu foarte rapizi, dar pasii pe care ni-i permitem in acest moment, in randul tarilor civilizate si a marilor capitale, in care calatorii pot sa beneficieze de internet gratuit si, pe de alta parte, pot sa afle informatii concrete despre momentul la care pot sa ia un autobuz, troleibuz sau tramvai." - a declarat Gabriela Firea.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO