Experiență de coșmar pentru doi bătrâni. Au fost bătuți și jefuiți în toiul nopții, acasă

Ultima actualizare: 28-01-2019 18:00

Experiență de coșmar pentru doi bătrâni din județul Neamţ. În puterea nopții, indivizi necunoscuți au năvălit peste ei în casă, i-au lovit și le-au luat toți banii.

După ce tâlharii au plecat, bătrâna a observat că nu îi luaseră și telefonul mobil și așa a putut cere ajutor.

În foarte scurt timp, locul era împânzit de criminaliști, iar anchetatorii au intrat în alertă, pentru că în aceeași seară, în zonă se mai petrecuse un jaf identic.

Polițiștii au trei suspecți, care sunt la audieri, bănuiți că au la activ și alte tâlhării.

Bătrânii au 80 de ani și locuiesc în comună Pângăraţi. Liniștea căminului lor a fost tulburată sâmbătă noaptea, când 2 străini au intrat peste ei în casă și i-au tâlhărit.

Adina Laţco - victimă: ”Au spart ușa, au intrat peste mine. Banii, banii, te omor, nu țipa, nu aprinde lumina. ”

Abia după ce au fugit hoții, bătrâna a reușit să sune la o rudă, după ajutor. Vecinii i-au găsit pe amândoi speriați și plini de sânge!

Liliana Ilie - rudă a bătrânilor: ”Au bătut în ușă și au spart geamul. Și au rupt ușa și au intrat peste ei. ”

În cîteva ore, polițiștii au mai primit plângeri similare din alte 3 localități. După ce au pus filtre pe șosele, anchetatorii au reușit să prindă 3 suspecți, care aveau asupra lor 4.000 de lei pe care nu i-au putut justifica.

Robert Costan - IJP Neamţ: ”Vorbim despre un tânăr de 22 de ani din Săvinești și alți doi de 24 și 36 din Bacău, bănuiți de comiterea faptei de tâlhărie. Polițiștii îi vor prezenta Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ cu propunere de arestare preventivă. ”

Cei 3 suspecți nu recunosc acuzațiile, dar polițiștii spun că au dovezi covârșitoare împotriva lor.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO