Jos Palaria!70 de elevi de nota 10 la Bac.Intr-o festivitate speciala, au fost felicitati de vedete

Ultima actualizare: 01-10-2012 22:39

Sunt tineri, frumosi, inteligenti si ne fac sa ne simtim mandri. Singurii 70 de absolventi de liceu din toata Romania care au luat 10 pe linie la bacalaureat au fost premiati. 

Ei sunt varfurile unei generatii care a reusit sa obtina cele mai proaste note din istoria bacalaureatului.

Au luat 10 la BAC si nu s-au simtit nicio secunda intimidati de camerele video din salile de examen. Au invatat fara sa toceasca si au stiut exact ce sa scrie. Si nu au renuntat pentru asta la televizor, calculator sau distractie.

Alina are 700 de prieteni pe Facebook, a fost aleasa miss popularitate in clasa a IX-a si inca de atunci este intr-o relatie cu un baiat. Dar a luat si 10 pe linie la romana, istorie si sociologie, singura din liceul Jean Monnet din Capitala cu o asemenea performanta.

Maria, din Buzau, a participat la concursuri de majorete, dar si la 6 olimipade de latina. La BAC a luat 10 pe linie la romana, istorie si geografie.Provine dintr-o familie care nu a cunoscut luxul. Tatal e invatator, iar mama educatoare. Ea vrea sa devina tot profesoara. A intrat la facultatea de litere din Constanta si nu pare descurajata, deocamdata, de salariul parintilor dee 1300 de lei pe luna, dupa 30 de ani de munca.

In afara de multumiri, ministrul Educatiei le-a dat viitorilor studenti si niste sfaturi: "Cand o sa vi se parea ca un curs nu are utilitate, in 99% din cazuri asa e, inseamna ca proful e slab pregatit" a spus Daniel Funeriu.

Cei 70 de absolventi de nota 10 au fost felicitati personal si de Gabi Szabo, Ilie Nastase, Andreea Raducan, Ivan Patzaichin sau Elisabeta Lipa. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO