DN 19 inchis circulatiei, pe alte 13 drumuri se circula greu. Vezi lista!

Ultima actualizare: 08-10-2012 01:57
trafic iarna

UPDATE: Cum iarna si-a intrat in drepturi, au aparut si primele probleme in trafic. Astfel, un drum national este inchis, respectiv DN 19, in dreptul localitatii Tamaseu din Bihor.

Zapada si ploile torentiale sunt cauzele care au blocat circulatia pe drumurile nationale mentionate, potrivit reprezentantilor Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Alte 13 drumuri natioanele au circulatia ingreunata. Vezi lista completa pe site-ul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania!

Si in judetul Prahova, traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata pe DN1, pe tronsonul Ploiesti - Baicoi. Pe alocuri, vizibilitatea scade sub 50 de metri, iar Politia recomanda conducatorilor auto sa mareasca distanta in mers intre autovehicule si sa foloseasca luminile de ceata impreuna cu cele de intalnire.

Pe raza statiunilor montane de pe Valea Prahovei, circulatia se desfasoara in conditii normale, cu o usoara intensificare pe sensul de mers catre Bucuresti, iar partea carosabila este umeda.

Soferii sunt avertizati sa isi pregateasca autovehiculele corespunzator traficului in conditii de iarna si sa respecte limita de viteza.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO