Doi bunici i-au luat nepoatei un cadou de Crăciun special: ”Un aparat de ras și o cremă”

Dată publicare: 23-12-2018 17:56
Dată actualizare: 23-12-2018 19:51


Un sac cu nisip pentru pisici este cu siguranţă printre cele mai neinspirate cadouri pe care le poţi primi de Crăciun, dar i s-a întâmplat unui bucureştean.

Alţi creştini, deşi cu bune intenţii, se pregătesc acum să ambaleze, pentru cei dragi, daruri total nepotrivite! Spuma de ras pentru o nepoată, pijamale plușate pentru soţia care urăşte căldura, acelaşi parfum ca anul trecut sau cadouri în care uiţi preţul sau dovada că a fost primit de la o firmă sau de la altcineva. Nu sunt puţine astfel de exemple, aşa că o companie britanică a făcut chiar un top al celor mai neplăcute surprize, pe care Moş Crăciun însuşi le-ar tăia de pe listă.

Dacă îl ştiţi pe acest domn, vă invidiem:

Bărbat: ”Nu-mi place să primesc nimic. Nu bag omul la cheltuieli.

Şi asta nu e tot!

Bărbat: ”Dau.
Reporter: ”Cui?
Bărbat: ”La toată lumea pe care o cunosc.

Dar dacă sunteţi nepoata acestui cuplu de octogenari, exersaţi din timp o reacţie:

Culplu: ”Nu ştim ce să ducem la o nepoată. O cremă şi un aparat de ras. Iar lui dânsul vreau să îi iau nişte lame de ras.

Dar să ştiţi că nici străinii nu sunt mai inspiraţi. 49 la sută dintre cei 1200 de repondenți ai unui sondaj făcut de englezi au spus că nu vor să primească pulovere şi tricouri. Ori sunt urâte, ori mărimea e nepotrivită. Iar 13 la sută detestă încălţămintea de casă.

10 la sută mulţumesc acru şi sec atunci când culeg de sub pom ciorapi.

4 la sută sunt dezamăgiţi de cărţi. Trei la sută nu vor electronice. Mai ales când vin cu opţiuni nedorite.

Produsele de îngrijire corporală nu sunt o idee rea şi nu sugerează primitorului că nu se spală sau e ciufulit, dar trebuie să rămâneţi în zona celor generice: un gel de duș, o cremă bună, un demachiant delicat. Nu parfum! Unul ieftin e un coşmar pentru cel care primeşte, iar unul scump, dar nepotrivit, e un coşmar pentru cel care oferă.

Doi la sută dintre cei întrebaţi au primit materiale de curăţat, hrană pentru animale sau ceva dulce. Ce a avut omul prin casă sau a găsit la primul chioşc.

Contrar aşteptărilor, doar 1,9% consideră cănile o alegere neinspirată. Fac parte din categoria darurilor ulile, dar există o condiție: să nu aibă tematica de Crăciun. Valabil pentru toate produsele specifice sărbătorilor. Cel care le primeşte ar trebui să le pună deoparte după câteva zile şi nu se ştie dacă le va mai scoate de la păstrare după un an.

Iar dacă nu aveţi nicio idee, puteţi să fiţi pragmatici. Doar unu la sută din cei care au participat la sondajul despre cadouri se simt ofensaţi când primesc vouchere sau carduri cadou, la magazinul sau pentru serviciul dorit.


VIDEO PROTVPLUS.RO