Detinutii, scosi la deszapezit. Tariful? 50 de lei/zi de persoana


Ultimul update: Joi 04 Octombrie 2012 14:03
Data publicarii: Marti 09 Februarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Nu exista probleme de nerezolvat, doar solutii nestiute inca! Una dintre ele vine chiar de la Administratia Nationala a Penitenciarelor, care ii trimite pe detinuti sa curete zapada.

 

Cu alte cuvinte, inchiriaza mana de lucru ieftina si pazita, institutiilor care vor sa scape de nameti.

Pe stadionul Dinamo, "jucatorii" de la penitenciar au inceput deja meciul cu zapada. Ca sa-l castige, trebuie sa curete terenul, fara sa strice gazonul. Zapada depaseste 40 de centimetri inaltime. La lucru sunt 25 de barbati, condamnati pentru furturi sau talharii, care au primit dreptul de a munci si de a fi platiti.

Zapada se portioneaza la fel ca bucatile de placinta, apoi se muta pe o prelata. Trebuie dusa cu atentie la marginea terenului. Munca-i anevoioasa, pentru ca oamenii nu au voie cu utilaje pe gazon.

Nu au terminat marti, asa ca vor continua si miercuri, supravegheati de subofiterii de la Penitenciarul Jilava. Acestia spun ca oricine poate semna un contract cu ei, daca vrea sa scape de muntii de zapada.

Tariful? 50 de lei pe zi de persoana. Penitenciarul are deja contracte cu stadioanele. Iar detinutii au curatat zapada la un azil de batrani din sectorul 1, fara sa ceara vreun leu.

Tags: ninsori, zapada,

Bucurestiul nu-i ca Pipera! Blocati in proprietati de lux inzapezite
Cele mai vandute scule ale momentului: lopeti, freze, raclete
Codurile au expirat, drumurile raman inca blocate. Emil Boc, in inspectie
VIDEO PROTVPLUS.RO