Deszapezire de ochii primarului: strazile laterale si aleile, "uitate"


Ultimul update: Sambata 14 Aprilie 2012 14:43
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2011 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Doua zile de ninsoare in Capitala au adus in prim plan un alt necaz deja traditional al soferilor: stradutele laterale si aleile dintre blocuri.

Firmele care se ocupa de deszapezire si-au facut treaba, ca de obicei, de ochii soacrei - adica ai primarului, care imparte amenzi daca vede nameti la drumul mare.

Soferii se plang ca de indata ce se abat din bulevard nimeresc in zapada - ca pe camp.

In fiecare an, traseul e acelasi: primarul Capitalei controleaza firmele care se ocupa cu deszapezirea, acestea sunt de cele mai multe ori amendate pentru ca nu isi fac treaba in totalitate, iar apoi presa verifica neregulile mai exact stradutele laterale.

Regula spune ca atunci cand vremea se inrautateste, prioritate au bulevardele si strazile principale, si abia apoi vine randul stradutelor. Dar si luni seara tot pline de zapada si de gheata le-am gasit. Si n-ar fi vorba de lipsa de utilaje sau personal, precizeaza autoritatile locale

Si iarna aceasta bucurestenii nu pot decat sa spere ca o sa-si aduca aminte si firmele care se ocupa de deszapezire si autoritatile locale ca in oras nu exista doar bulevarde. Si ca o sa apara un utilaj, cat de mic, si pe strada lor.

 


 

Tags: trafic,

Zece masini si trei autobuze, blocate cu orele intre nameti in Buzau
Zapada a inchis zeci de drumuri. Patru trenuri anulate din cauza viscolului
VIDEO PROTVPLUS.RO