De 1 Iunie, Fundatia "Make a Wish" are surprize pentru copiii grav bolnavi. Ce dorinte le-au indeplinit lui Rares si Tibi

Ultima actualizare: 04-06-2016 07:06

Astazi este 1 Iunie, Ziua internationala a copilului, asa ca, mai mult decat in orice alta zi, cei mici merita sa fie iubiti si sa zambeasca.

Totusi, sunt si pusti pentru care copilaria nu inseama doar fericire. Vorbim despre cei diagnosticati cu boli grave. In sprijinul lor vine Fundatia "Make a Wish", sustinuta de PRO TV, care indeplineste vise si aduce un strop de speranta in sufletele inocente incercate de viata.

Copiii aduc bucurie, iar bucuria ar trebui sa se citeasca pe fetele tuturor pustilor. Chiar si pe a celor greu incercati de soarta inca de la varste fragede. Si pentru ca acest lucru sa fie posibil, Fundatia "Make a Wish" le este alaturi micutilor ce sufera de afectiuni medicale care le pun viata in pericol. Voluntarii se transforma in magicieni, pentru a le indeplini dorinte arzatoare si le dau astfel puterea de a merge mai departe in lupta lor de zi cu zi.

Rares, de pilda, are 9 ani si a fost diagnosticat cu insuficienta renala cronica de gradul patru. Este pasionat de trenuri si regalitate si visa sa devina... Regele Trenului Regal. Cu ajutorul celor de la "Make a Wish", si-a sarbatorit ziua chiar in Trenul Regal.

Si visul lui Tibi a devenit realitate datorita voluntarilor. La zece ani, are o tumoare cerebrala, dar boala nu l-a daramat si merge inainte. Le-a scris celor de la "Make a Wish" si le-a spus ca vrea sa il cunoasca pe Smiley. Si, ca prin magie, asa s-a si intamplat.

Alte doua fetite, de 5 si 6 ani, bolnave de cancer, si-au petrecut mare parte din copilarie prin spitale, dar nu si-au pierdut nicio clipa speranta. Au vrut sa o intalneasca pe Andra si sa cante in fata artistei. Nu vor uita niciodata ziua in care dorinta lor s-a indeplinit.

Fundatia "Make a Wish", sustinuta si de PRO TV, numara peste 32.000 de voluntari in 50 de tari si isi propune sa readuca zambetul pe fetele copiilor bolnavi. Pana acum, au fost implinite peste 330.000 de dorinte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO