Dansul care i-a atras concedierea unei ingrijitoare de la un centru pentru oameni cu handicap

Ultima actualizare: 28-10-2012 16:57

Oamenii veseli si dezinvolti nu sunt intodeauna bine vazuti. A patit-o o ingrijitoare de la un centru pentru persoanele cu handicap din Husi.

Femeia, care a vrut sa destinda atmosfera, a fost filmata dansand intr-un salon unde erau internati 4 pacienti cu afectiuni psihice. Iar un binevoitor le-a trimis apoi filmarea sefilor ei. Acestia au considerat atitutinea scandaloasa si au concediat-o. Suparata, doamna in cauza contesta decizia in instanta si se plange ca este victima unei razbunari.

In imagini se vede cum, pret de cateva minute, femeia plinuta si bine dispusa danseaza cu mare insufletire in timp ce este filmata de unul dintre pacienti. Acesta, incantat probabil de ce vede a facut ulterior un montaj pe alta muzica.

Imediat ce au primit filmuletul, sefii Directiei de Asistenta Sociala n-au dat dovada de prea mult umor. Ba mai mult au decis ca femeia sa fie anchetata si dupa citeva zile au concediat-o, pe motiv ca avut o atitudine total indecenta.

Rudele ei cred ca toata povestea este o razbunare a unor colegi din centru de asistenta sociala care o doreau data afara. Fostii ei sefi sunt categorici.

E adevarat ca in centrul respectiv, pacientii fac terapie prin dans, dar directorul se refera probabil la menuet sau la vals si pare deranjat de miscarile indraznete.

Angajata de 54 de ani a mai fost sanctionata o data in 2005 si de doua ori anul acesta, pentru ca ar fi provocat scandaluri intre colege si chiar intre bolnavi. Femeia se considera insa nedreptatita, si spune ca asa e ea: ii place viata.

In acest moment ingrijitoarea vesela este hotarata sa-si caute dreptatea in instanta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO