Cumperi cadourile in noiembrie, ecomonisesti bani si timp in decembrie

Ultima actualizare: 13-08-2012 06:47

Pe acest principiu par sa se ghideze proprietarii marilor magazine, care au modificat vizibil anumite preturi. Unii oameni profita deja si isi fac cumparaturile pentru sarbatori.


Au aparut deja primele promotii de sarbatori. Sunt magazine in care se vand haine si incaltaminte chiar si la jumatate de pret. Si podoabele pentru brad sunt relativ ieftine, dar si unele produse alimentare.

Marfa este pentru toata lumea, dau de inteles vanzatorii, care ii incurajeaza pe oameni sa mearga in magazine in timpul saptamanii daca nu vor sa se enerveze din cauza aglomeratiei.

Dupa o zi de munca, ca de sfarsit de saptamana, cei care nu pleaca la munte dau tarcoale magazinelor, ca sa-si faca o idee pentru sarbatori. Unii si-au programat o sesiune de cumparaturi din vreme.

Comerciantii pun la cale reducerile pentru decembrie. Stiu ca romanul nu este chibzuit si nu se uita la pret cand vine vorba despre cadouri sau mancare. Chiar si luna asta, profiturile sunt mari.

Cine cumpara din timp cadourile si accesoriile pentru bradul de Craciun isi pastreaza energia pentru zilele de sarbatoare. Nu alege daruri pe fuga si nici nu pierde timp pretios la cozi interminabile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO