Cumparaturi de Paste la miezul noptii. Ce si-au luat bucurestenii pe ultima suta de metri, pentru Sarbatori

30-04-2016 08:16


E un adevarat carusel al listelor si al cumparaturilor, care ne tine pe toti in priza de cateva zile. Pregatirile pentru sarbatori au intrat pe ultima suta de metri, la fel si "expeditiile" in magazine.

Pentru cei care lucreaza insa pana tarziu, programul prelungit al hipermarketurilor, pana spre miezul noptii, a fost o binecuvantare.

In Bucuresti, de exemplu, nu au fost deloc putini cei care au completat meniul sau cosuletul Iepurasului la ceas de seara.

Cu lista in mana, bucurestenii au cutreierat hipermarketurile pana tarziu, dupa lasarea serii.

Client: "Serviciul, serviciul. Lucram foarte mult, serviciul e mai important, dupa aceea cumparaturile. Mi-ar mai trebui un cos, dar se termina banii."

Client: "Timpul ne preseaza pe toti. Mergem la cumparaturi la 12 daca se poate, mergem. Daca nu, reorganizam."

Unii tin sa nu neglijeze nici Pastele, nici nelipsitul gratar de 1 mai.

Client: "Traditionalul gratar trebuie sa fie in forma, niste ciupercute, bineinteeles mititei, un pic de pui si miel. Mielul este deja acasa in frigider se odihneste."

Cei care nu au lasat prea multe pe ultima suta de metri si-au permis sa mai dea o tura prin magazine doar ca sa se asigure ca nu va lipsi nimic de pe masa de Paste.

CITESTE SI: Ce program au de Paste magazinele si mall-urile. Judetele unde va fi deschis chiar si duminica

Cei mai multi romani spun ca anul aceste de Paste vor scoate din buzunar de la 500 pana la 1.000 de lei. Bani cu care vor cumpara atat bucate pentru masa traditionala, cat si cadouri pentru cei dragi.

Client: "Cadourile au fost rezolvate deja. Acum e numai asa simbolic la niste copii si restul, la niste copii, de imbracaminte, dulciuri, lucruri marunte."

Sambata, multe magazine si hipermarketuri vor avea program redus, pana la ora 20, cel tarziu.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO