Cum incalca soferii demnitarilor legea chiar in curtea Guvernului,din cauza scarii construite


Ultimul update: Vineri 26 Octombrie 2012 05:36
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2012 19:47
Categorie: Stiri Sociale

O scara construita gresit in curtea Guvernului ii obliga pe soferii demnitarilor sa incalce legea. Firma care renoveaza Palatul Victoria si-a dat cu stangu-n dreptul si a reusit sa blocheze parcarea interioara a Guvernului.

Soferii n-au incotro si intra pe contrasens in curtea institutiei ca sa-si preia sefii veniti in vizita la premier.

Practic, masinile oficiale care vin din parcarea din curtea interioara a Guvernului nu mai pot trece de noua scara, care a blocat accesul.

Soferii sunt obligati sa intoarca si sa intre pe contrasens in curtea Guvernului pentru a ajunge cat mai rapid in fata scarilor pe unde ies sefii lor.

Muncitorii si-au dat seama ca noua scara este prea mare abia dupa ce au construit-o. Pentru a rezolva problema au vrut sa mute gardul, insa reprezentantii Guvernului nu au fost de acord. Prin urmare, pentru a reda accesul masinilor oficiale in curtea interioara, muncitorii vor fi nevoiti sa taie din treptele scarii de piatra.

Scara celebra care le da de furca soferilor a fost montata de firma care se ocupa de consolidarea sediului Guvernului. Constructorul nu a luat in calcul insa ca va bloca accesul masinilor in curtea Palatului Victoria.

Daca nu merg pe contrasens, soferii masinilor oficiale ar trebui sa inconjoare intregul sens giratoriu de la Piata Victoria pentru a reintra in curtea Palatului.

Ca sa rezolve problema, constructorul trebuie sa demoleze cateva trepte din noua scara de acces. Reprezentantii Guvernului si ai firmei constructoare nu au dorit sa comenteze aceasta situatie.

Ministrul Mediului: Sumele de restituit din taxa auto nu vor depasi 200 de milioane lei
Guvernul a acceptat doar cinci amendamente la legile privind alegerile si promovarea judecatorilor
VIDEO PROTVPLUS.RO