Au bagat milioane de euro in gropi. Asa arata drumurile facute din fonduri SAPARD

Ultima actualizare: 01-10-2012 00:52

Milioane de euro au ajuns in gropi dupa ce zeci de drumuri din tara au fost facute de matuiala. Din aceasta cauza, 24 de primarii sunt obligate sa restituie acum banii primiti de la Uniunea Europeana. Peste doua milioane fiecare.

Zeci de kilometri de drum arata ca acum un secol. Sub noroaie, abia zaresti urmele de asfalt turnate de muncitori. Iar lucrarile abia s-au terminat de doi ani. Atat de rezistente au fost.

De exemplu primaria Popricani din judetul Iasi a primit nici mai mult nici mai putin de un milion de euro ca sa asfalteze 11 kilometri. Autoritatile au incheiat un contract cu o firma care iata ca si-a batut joc de bani. Acum statul vrea peste 2 milioane, cu tot cu penalitati.

O comuna mai incolo, aceeasi situatie. Fasia de 2 centimetri de asfalt a disparut. Actualul primarul este stupefiat. Nu are drum, insa are datorii de 1,2 milioane Euro.

Ambianta in masina cu primarul se vad numai cratere
"Aici a fost asfalt?! da, a fost asfalt"

Omul da vina pe inaintasul sau care intre timp a si murit.

Consiliile locale au facut plingere la DNA impotriva celor care s-au ocupat cu proiectarea si realizarea drumurilor insa procurorii nu au gasit deocamdata niciun vinovat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO