Noul record european la crap, "monstrul" prins lângă Capitală. ”L-am cântărit de faţă cu toţi”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 30 Septembrie 2018 07:43
Categorie: Stiri Sociale

Un pește de 71 de kilograme este noul record european la crap. A fost capturat recent dintr-o baltă de lângă București, după două ore și jumătate de "tratative" între monstrul apelor și un pescar norocos.

Sfârșitul lunii septembrie e considerat final de sezon pentru capturile mari, așa că acest weekend înseamnă ultima șansă pentru pasionați să prindă în cârlig pești de palmares. În timp ce amatorii încheie anul pescăresc cu o petrecere, profesioniștii promit să rămână la undiță până pe 30 decembrie.

Vlad Parfene, pescar: ”L-am cântărit de faţă cu toţi pescarii şi cântărea 71 de kg în cap! Este un record cel puţin în Europa, nu ştiu dacă în Asia... Din momentul în care a înţepat peştele şi până când a ajuns în saltea, a durat 2 ore şi 10 minute.”

De acum încolo, doar pasionaţii rezistă pe malul balţii. Vin nu doar cu recuzita, ci şi cu norocul de acasă şi dau 100 de lei, în speranţa că vor aduna cele 6 kg de peşte cu care pot pleca acasă.

Aşa că e bătaia peştelui să îşi scoată investiţia, pentru cei care au dat o groază de bani pe lansete şi mulinete.

Şi la Fieni s-au cam golit malurile balţii, dar s-au umplut mesele cu doamne care au încetat să aştepte peştişorul de aur.

Iar în Baloteşti pescarii s-au reunit la o petrecere stropită generos cu mujdei, ca să-şi povestească succesele verii, fără să îi verifice nimeni.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Tags: peste, pescari, record,

Pescar dispărut pe râul Olt, căutat de pompieri şi poliţişti
VIDEO PROTVPLUS.RO