Cosmarul unora, castigul altora! Fac bani din impinsul masinilor!

Ultima actualizare: 24-09-2012 21:52

Nici macar la doi pasi de Primaria Capitalei n-a fost curatat  bulevardul, cu atat mai putin stradutele adiacente. S-a vazut perfect in zona Cismigiu, unde oamenii au avut senzatia stupida ca se dau cu masinile pe tobogan.

 

Pe strada Schitu Magureanu, masinile in deriva au intepenit la baza pantei si cum strada este una cu sens unic va imaginati ce a urmat.

Chinul unora a devenit insa, dintr-o data, bucuria unora cu spirit de afaceri. Cativa baieti si-au umplut buzunarele dupa ce si-au ajutat confratii sa scape din blocaj contra cost. Si clienti au fost cu duiumul.

Printre cei care au stat cuminti la coada a fost si senatorul PNL Nicoale Robu. Asa ca si el a fost servit, desigur pe baza unei donatii.

Singurii care au trecul dealul au fost proprietarii vehiculelor cu tractiune intergrala.

Abia la ora 4:30 un utitlaj a imprastiat in zona material antiderapant.

Autoritatile vor incerca sa dreaga busuiocul marti noapte. Asta dupa ce responsabilii au recunoscut ca s-au mintit singuri, luni, cand inspectau "artileria grea" - adica utilajele gata de interventie - iar marti toate strazile au fost acoperite de gheata si traficul a fost un calvar.

Peste 300 de masinarii ar trebui sa intre in forta pe marile artere dupa ora 20:00, atunci cand se estimeaza ca circulatia o sa fie ceva mai lejera. Ramane de vazut ce vor face miercuri, daca o sa ninga iar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO