Consumul de calciu reduce riscul de aparitie a cancerului
Consumul de calciu reduce riscul aparitiei cancerului la colon si a altor tumori ale tubului digestiv.
Potrivit unui studiu realizat la Institutul National de Oncologie din Statele Unite, si care a durat sapte ani, calciul este foarte bun in prevenirea cancerului la colon.
Calciul, consumat in cantitati mai mari, s-a dovedit eficient in franarea procesului de crestere anormala a tesuturilor si in stimularea procesului de reconstructie normala a celulelor din tractul gastrointestinal si de la nivelul sanilor.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
In schimb, consumul regulat de calciu nu pare sa aiba nici o legatura cu scaderea frecventei cancerelor de prostata, mamar, si a celorlalte tumori canceroase din afara organelor sistemului digestiv.