Cluburile din Capitala, pline de petrecareti, in Ajunul Craciunului!

Dată publicare: 25-12-2009 00:00
Dată actualizare: 11-07-2012 02:51


Mii de tineri care nu au ajuns la munte de sarbatori s-au dezlantuit joi noapte in cluburile din Capitala, care s-au umplut pana la refuz de petrecaretii pentru care spiritul Craciunului inseamna in primul rand muzica tare.

 

Printre lumini, lasere si bas, si-au facuit loc si platouri cu bunatatile traditionale, care parca erau si mai gustoase, fiind servite chiar de cateva modele imbracate in costume populare.

Sigura pe ea, o animatoare se misca provocator, incercand sa incinga traditionala petrecere de Craciun. Din alt colt al scenei ii fac concurenta alte Craciunite imbracate sumar si cativa dansatori cu trupurile parca sculptate.

In timp tot acest timp, publicul nu mai tine cont de niciun ritm si incepe parca un concurs de sarituri.

Si pentru ca Mosul nu i-a gasit acasa pe petrecareti, s-a gandit sa le faca o vizita in localuri. Probabil putin cam... obosit, nu mai e in stare nici el sa ne spuna prea multe.

Deodata, sala se umple de miros de sarmale, servite chiar de cateva fotomodele, care pentru o seara au uitat de kilojouli si celulita.

Dupa o asa noapte, a urmat bineinteles un somn lung, pentru ca vineri seara, toata lumea sa-si dea din nou intalnire in ringul de dans. 


VIDEO PROTVPLUS.RO