CFR avertizeaza: toate trenurile vor avea miercuri intarzieri!

Dată publicare: 20-01-2010 00:00
Dată actualizare: 14-04-2012 02:44


Cei care au ales calatoriile cu trenul, de teama sa nu ramana inzapeziti cu masinile, au avut si ei probleme pe drum. Inca de la prima ora, majoritatea garniturilor care veneau spre Bucuresti au inceput sa adune intarzieri chiar si de peste o ora.

 

Cele mai intarziate sunt trenurile care vin dinspre Moldova si Dobrogea. Pe langa faptul ca a nins puternic in ultimele doua zile, vantul a viscolit toata noaptea si a zadarnicit munca celor de la deszapezire.

Spre deosebire de marti, miercuri au inceput sa intarzie si trenurile care vin dinspre Ardeal. La ora 9.00, cea mai mare intarziere era de 70 de minute. In cele din urma, trenul care venea de la Ploiesti a ajuns in Gara de Nord plin cu oameni nervosi.

Cei mai ghinionisti dintre calatori nici macar nu au reusit sa plece din gari.

In comandamentul de iarna al CFR s-a luat decizia anularii a doua trenuri care leaga Bucurestiul de Constanta si Mangalia de Bucuresti.

CFR anunta ca toate trenurile de miercuri vor avea intarzieri din cauza zapezii si le-a recomandat calatorilor sa sune la informatii inainte de a pleca la drum. 


VIDEO PROTVPLUS.RO