Cele mai vandute scule ale momentului: lopeti, freze, raclete


Ultimul update: Vineri 19 Octombrie 2012 00:47
Data publicarii: Marti 09 Februarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Mana cereasca, asa a fost codul portocaliu pentru comerciantii care vand, in general, produse pe care romanii nu isi pun problema sa le cumpere. Poate, cel mult, sa le imprumute.

Si totusi, de cand cu zapezile, lopetile, frezele de mici dimensiuni sau racletele sunt vanate de parca ar fi din aur. Nu i-a lovit harnicia, ci disperarea, pe soferi cand au aflat ca autoritatile le vor ridica masinile inghetate pe sosele.

"Reginele balului" au fost de departe lopetile. Un singur magazin a vandut 500 de bucati. Inmultit cu 50 de lei bucata, tragem linie si aflam ca intr-o singura saptamana acest magazin a incasat extrem de usor 175.000 de lei.

Stingher, pe raft a ramas un singur stergator de zapada. Poate si din cauza pretului: 230 de lei.

Si frezele au fost la mare cautare. In unele magazine nu se mai gasesc in momentul de fata. S-au vandut toate, chiar daca pretul lor depaseste in unele cazuri 1.000 de euro

Bucurestenii, in special, au dat iama in magazine cand au auzit ca primariile au inceput sa ridice masinile lasate-n drum. Un student din sectorul 6 n-a fost iute de picior si a primit 600 de lei amenda. In semn de protest, a achitat-o cu fise.

Scene de-a dreptul comice au avut loc in special pe Calea Rahovei. Cum primaria nu are niciun contract cu firmele de deszapezire, nu are nici cu cele care ridica masini. Asa ca... "Ridicam masinile, le mutam putin mai incolo, curatam zapada apoi le aducem inapoi. Este o actiune de voluntariat", spun autoritatile.

 

Tags: ninsori, trafic,

Bucurestiul nu-i ca Pipera! Blocati in proprietati de lux inzapezite
Codurile au expirat, drumurile raman inca blocate. Emil Boc, in inspectie
VIDEO PROTVPLUS.RO