Ce le-a cerut o profesoară din Buzău elevilor ei, în loc de flori, în prima zi de școală

Ultima actualizare: 11-09-2019 11:26
Elevi, scoala
Inquam Photos / George Calin

O profesoară din Buzău le-a cerut elevilor să nu cumpere flori în prima zi de școală, ci să cumpere în schimb rechizite. Mai mult decât atât, aceasta le-a sugerat să doneze rechizitele copiilor care nu au posibilitatea să și le cumpere.

Potrivit Asociației „Împreună pentru buzoieni”, profesoara Veronica Bulf de la Școala „G.E. Palade” i-a rugat pe copiii de clasă să nu mai cumpere flori, cum au făcut în fiecare început de an școlar, ci suma de bani să o folosească pentru a cumpăra rechizite, informează reporterbuzoian.

„Veronica Bulf, o profesoară la Școala Gimnazială Emil Palade este cea care a făcut acest gest de apreciat. Nu a mai vrut flori, ci le-a sugerat copiilor să aducă fiecare ce rechizite își permite, iar acestea să fie donate mai departe copiilor care au nevoie. Felicitări!!!”, este mesajul postat pe Facebook de asociația amintită.

Școala a început luni pentru aproape 3 milioane de elevi și copii de grădiniță. Ca la fiecare început de an școlar, părinții au format cozi la florăriile și la librăriile din oraș.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO