Ce arată testul pentru droguri în cazul șoferului care a atacat oameni în benzinării


Ultimul update: Luni 16 Septembrie 2019 18:00
Data publicarii: Luni 16 Septembrie 2019 16:21
Categorie: Stiri Sociale
etilotest

Șoferul care i-a înspăimântat sâmbătă seară pe angajații a două benzinării, din București și de pe Autostrada Soarelui a ieșit negativ la testele pentru consum de droguri.

Pe de altă parte, bărbatul în vârstă de 42 de ani a refuzat să îi fie recoltate probe biologice pentru a se determina dacă a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

De asemenea, șoferul a refuzat să facă declarații și va fi supus unei expertize psihiatrice.  

În prezent, pe lângă acuzațiile de tentativă de omor calificat, pe numele său a fost întocmit și un dosar penal pentru ultraj, loviri și alte violențe, după ce l-a agresat pe polițistul care l-a prins pe autostradă.

Nu în ultimul rând, el s-a comportat violent și cu doctorița de la spitalul din Călărași, unde a fost dus pentru a fi consutat.

Șoferul de 42 de ani i-a înspăimântat sâmbătă seară pe angajații a două benzinării, din București și de pe Autostrada Soarelui, iar martorii spun că a încercat să dea peste ei cu mașina și a intrat în geamurile unei stații de alimentare, înainte să fie pus la pământ și imobilizat.

Camerele de supraveghere din spălătoria auto surprind o femeie agitată, apoi în cadru intră şi o maşină, iar şoferul, după ce o observă, accelerează spre ea.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO