Castelul Bran, vizitat de mii de copii care vor sa vada cavaleri si printese. Surprizele pregatite pentru cei mici

Ultima actualizare: 04-06-2016 07:06

Un castel adevarat cu printese, cavaleri si supusi. Ce-si poate dori mai mult de ziua lui un copil!? Trei mii de copii sunt invitati sa-si ia in primire regatul, pentru o zi, la Castelul Bran.

De 1 iunie, intreg domeniul le apartine celor mici. Baietii vor invata sa poarte armura si sa lupte cu spada, in vreme ce fetele vor putea sa imbrace tinute de printese.

Dis de dimineata, Castelul Bran s-a umplut de copii. De ziua lor, au intrarea gratuita si, in plus, o multime de activitati.

Administratorii Castelului Bran le pun copiilor la dispozitie nu numai castelul ci si tot domeniul care-l inconjoara. Ca-ntr-un regat adevarat, pajistile sunt pline de armurieri, fierari, olari si cioplitori. Cavaleri adevarati ii invata pe baieti cum sa-si apere tinutul iar fetele afla ce tinute sunt la moda intr-un castel medieval.

Bogdana Balmu, PR manager castelul Bran: "Asteptam sa vina aproximativ 3 mii de copii. Am pregatit pentru ei ateliere cu mestesugari pentru ca vrem sa promovam traditiile."

Petrecerea de la castelul Bran se va incheia odata cu lasarea serii. Pe langa lectia practica de istorie medievala, fiecare copil va duce cu el acasa o jucarie daruita de organizatori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO