Casa unui primar din Timiş a fost spartă. Hoţii au luat mai multe ceasuri şi alte bunuri

Dată publicare: 07-01-2018 12:00
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


primar

Primarul PSD al comunei Coșteiu, Petru Carebia, a rămas fără mai multe ceasuri și articole de îmbrăcăminte, sâmbătă seara, după ce casa sa a fost „vizitată” de hoți. 

Potrivit Timiș Online, edilul a depus deja plângere la poliție.

Hoții au crezut că vor da lovitura, Carebia fiind cunoscut pentru pozele inedite pe care le postează pe Facebook, însă se pare că aceștia nu au reușit să fure decât câteva ceasuri și articole vestimentare.

”Eram în sat, nu am ce să zic, nici nu pot să mă gândesc cine a fost. Să își facă poliția treaba. Niște ceasuri au furat, nu au luat nici bijuterii și nici haine, că nu au avut ce să ia. Au crezut că la mine e sacul plin, că dacă ești primar ai de toate.

Nu erau chiar ceasuri de valoare, erau ceasuri pe care le purtam în fiecare zi, normale, nu am fost colecționar de ceasuri. Le țineam într-o noptieră”, a declarat Petru Carebia pentru tion.ro.

Însă, potrivit News.ro, edilul ar fi declarat că paguba se ridică la aproximativ 10.000 de euro.

Primarul le-a spus poliţiştilor că prejudiciul s-ar ridica la aproximativ 10.000 de euro şi că, cel mai probabil, hoţii i-au spart locuinţa după ce a postat pe pagina sa de Facebook mai multe poze în care poartă un lanţ de aur, gros.

Polițiștii au început investigațiile și încearcă acum să dea de urma autorului sau autorilor.

Sursa: News.ro, tion.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO