Haosul ultimelor cumparaturi de Craciun in Capitala. Sute de metri, traversate in 30 de minute

Dată publicare: 21-12-2013 18:39
Dată actualizare: 24-12-2013 06:56


Mii si mii de romani au luat astazi cu asalt centrele comerciale pentru ultimele cumparaturi. Magazinele au fost pline, pietele la fel, iar pe sosele ori in parcari simteai ca te sufoci.

In Capitala parca cel mai rau a fost in zona Pietei Obor. Preturile relativ mici afisate de comercianti au atras bucuresteni din toate sectoarele.

Cumparaturi au facut la preturi bune, ce-i drept, dar si-au facut si nervi cat sa le ajunga toata iarna.

Pentru a ajunge dintr-o parte in alta a Pietei Obor, unii soferi au fost nevoiti sa strabata distanta de cateva sute de metri in aproape jumatate de ora.

Mai toata lumea a mers la cumparaturi cu masina pentru a burdusi portbagajul cu cele necesare sarbatorilor. Asa ca inclusiv strazile din apropiere au fost blocate aproape complet.

Cozi de masini interminabile, claxoane, nervi, timp pierdut. Asa s-a circulat pe Soseaua Colentina, spre iesirea din Bucuresti, cu trei zile inainte de Craciun.

"Am venit din Spania. Ieri am intrat in Romania, am crezut ca nu mai ajung. Foarte prost si drumul. Aglomeratie mare", a spus un sofer.

In timp ce unii soferi incercau cu disperare sa se indeparteze din zona, altii abia soseau si cautau, cel mai adeasea inutil, un loc de parcare.

Nici in halele pietei nu a fost mai usor.

"E omor inauntru.Vin aici din toate sectoarele. E mai ieftin. Am apucat sa iau cate ceva", a spus un barbat.

Daca mai aveti de facut aprovizionarea pentru masa de Craciun sau de luat cadouri pentru cei dragi, ar trebui sa stiti ca supermarketurile, hipermarketurile si magazinele cash&carry vor avea program prelungit sau chiar non-stop de maine pana pe 23 decembrie.


VIDEO PROTVPLUS.RO