Cand vor scapa bucurestenii de nametii uriasi de pe marginea drumurilor. Multe masini, "ingropate" pana la primavara

Ultima actualizare: 08-02-2014 07:01

Ninsoarea s-a oprit de o saptamana, dar zapada inca le da batai de cap soferilor din Capitala. Arterele principale sunt "la negru", insa intre carosabil si trotuarele de pe marile bulevarde se inalta si acum troiene de cativa metri.

Din acest motiv, sute de locuri de parcare sunt blocate, multe masini sunt pur si simplu ingropate in zapada inghetata, iar soferii nu mai spera sa le vada mergand pana la primavara.

Exista insa si bucuresteni fericiti. Pe unele artere a disparut deja toata zapada.

Marile bulevarde din Capitala au fost curatate, insa, in urma utilajelor, siruri nesfarsite de masini au ramas prizoniere in spatele troienelor uriase. Zapada a fost impinsa de lame pe marginea drumului, unde nu mai misca nimic. Pe Soseaua Stefan cel Mare se circula doar pe doua benzi sau chiar pe una - acolo unde masinile captive sunt ... blocate nu doar de nameti, ci si de un alt sir de masini parcate pe carosabil.

In schimb, cei care locuiesc in cartierul Colentina, vor avea in aceasta dimineata parte de o surpriza...placuta. Utilajele aduna zapada si o incarca in niste basculante, care o vor duce la marginea orasului.

Mai e mult de lucru insa pana cand toate arterele mari vor fi curatate. Cat priveste strazile secundare si aleile dintre blocuri, deszapezirea ar putea veni spre sfarsitul saptamanii, cand se incalzeste vremea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO