Cadou de neuitat pentru 40 de copii sarmani din Baia Mare. Pentru unii a fost prima oara cand au pasit intr-o gradinita

×
Codul embed a fost copiat

Ziua copilului a fost de neuitat si pentru 40 de pusti sarmani din Baia Mare. Au avut parte de o masa calda, dar si de parteneri de joaca asa cum multi doar viseaza - pe Mickey Mouse si Minnie.

Surpriza le-a fost pregatita de voluntari de la mai multe asociatii si de reprezentanti de la Directia pentru Protectia Copilului. Acestia vor sa le faca insa un cadou si mai de pret - sa ii convinga pe ei si pe parintii lor cat de utila este scoala.

Pret de cateva ore, pustii, care provin din familii sarmane, au simtit un alt gust al copilariei - unul mai dulce. Bucuria le-a luminat chipurile cand au vazut ca, in joc, alaturi de ei, intra personaje de poveste. Pentru unii a fost insa si prima oara cand au pasit intr-o gradinita.

Copiilor li s-a oferit ocazia sa participe la tot felul de activitati dedicate varstei lor. Multi dintre ei, chiar daca au 10-11 ani, nu stiu sa scrie sau sa citeasca. Dar isi doresc din tot sufletul sa invete.

Voluntarii isi doresc sa ii atraga pe copii la gradinita si la scoala. Iar astfel de actiuni, spun ei, vor continua si in perioada urmatoare.

Citește și
VIDEO. „Toată România este salvată”. Femeia care a sesizat CCR și a împiedicat-o pe Diana Șoșoacă să candideze la prezidențiale a sărbătorit cu șampanie

Eliana Coman, voluntar: "Scopul acestei activitati este de a impulsiona venirea la gradinita. Vrem sa le aratam si ca aceste activitati pe care le facem, le facem in folosul lor. "
 

Articol recomandat de sport.ro
Keanu Reeves s-a făcut pilot auto! Cum s-a descurcat în prima cursă la profesioniști!
Keanu Reeves s-a făcut pilot auto! Cum s-a descurcat în prima cursă la profesioniști!
Citește și...
De 1 Iunie, Fundatia
De 1 Iunie, Fundatia "Make a Wish" are surprize pentru copiii grav bolnavi. Ce dorinte le-au indeplinit lui Rares si Tibi

Astazi este 1 Iunie, Ziua internationala a copilului, asa ca, mai mult decat in orice alta zi, cei mici merita sa fie iubiti si sa zambeasca.

Recomandări
Românii își fură până și aerul pe care îl respiră. Păduri incendiate pentru a ascunde fraude sau plantate doar pe hârtie
Românii își fură până și aerul pe care îl respiră. Păduri incendiate pentru a ascunde fraude sau plantate doar pe hârtie

Țara pădurilor pierdute, partea a III-a. Ca să extindă suprafața împădurită de pe teritoriul României, Ministerul Mediului a finanțat cu sute de milioane de lei plantarea a sute de păduri pe terenuri degradate.  

BEC a respins ca inadmisibilă a doua candidatură depusă de Diana Şoşoacă la alegerile prezidenţiale (Surse)
BEC a respins ca inadmisibilă a doua candidatură depusă de Diana Şoşoacă la alegerile prezidenţiale (Surse)

Biroul Electoral Central (BEC) a respins ca inadmisibilă a doua candidatură depusă de Diana Şoşoacă pentru alegerile prezidenţiale.

Solicitarea lui Mircea Geoană după ce a fost acuzat că are legături cu Rusia.
Solicitarea lui Mircea Geoană după ce a fost acuzat că are legături cu Rusia. "Înseamnă că are o viziune diferită"

Candidatul independent la președinție, Mircea Geoană, și-a lansat, duminică, programul politic și a vorbit despre planurile și speranțele pentru țară. A răspuns și acuzațiilor despre legăturile, cu Rusia.