Bucuresti, sub asediul zapezii! Capitala a devenit imposibil de traversat!


Ultimul update: Marti 10 Aprilie 2012 10:17
Data publicarii: Miercuri 10 Februarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Pe strazile cu munti de un alb murdar, soferii fac slalom printre pietonii impinsi de pe trotuarele ingropate si ele in nameti.

Drumarii pusi de Primarie sa ridice mormanele se misca mult prea incet si-n plus au restante serioase de la ninsorile trecute. Utilajele pot cara cel mult 200 de tone de zapada pe noapte, sustin autoritatile, adica o picatura din stratul gros care a inghitit orasul.

Pe 228 de kilometri patrati inzapeziti sunt 334 de artere principale, unde doar carosabilul e curatat, si 5.300 secundare, acoperite in intregime de troiene, care pe intuneric devin capcane.

Ziua au probleme in primul rand pietonii, de la copii la pensionari garboviti, fortati sa circule printre masini. Orice pas gresit ii poate arunca sub roti, iar soferii ii ocolesc la limita. Oricum, masinile abia trec pe caile de acces ingustate de zidurile albe.

In tot acest haos, unii parcheaza la intamplare, fara sa le pese. Altii, speriati de amenzi si de ridicarea masinilor, incearca imposibilul si se afunda in zapada.

Edilii anunta ca au noua locuri unde pot duce zapada, doar ca unele s-au umplut deja.

Fata de alti ani, Agentia de Mediu nu mai permite autoritatilor sa depoziteze zapada pe campuri, sau s-o arunce in Dambovita, pentru ca, sustin specialistii, este toxica. Iar drumarii nu au investit in rampe de scurgere cu filtre...

Tags: zapada, ninsori,

Mostra de teribilism! La un pas sa moara ingropati in zapada
VIDEO PROTVPLUS.RO