Bucurestenii care n-au ajuns inca la munte au la dispozitie patinoarul din Cismigiu. Ce program are si cat costa biletele

Dată publicare: 26-12-2014 17:39
Dată actualizare: 29-12-2014 07:02


In situatia in care nu ati ajuns in statiuni, dar va plac totusi sporturile de iarna, incercati patinele pe un strat bun de gheata.

Inca nu avem zapada in Bucuresti, dar patinoarele sunt deschise. In plus, cei care vor neaparat pe partie pot lua in calcul varianta derdelusului artificial, asa cum au procedat sute de bucuresteni vineri. Neastamparati, cei mici care au vrut sa le incerce pe toate au ales saltele gonflabile, pista de karting cu roti si neaparat patinele.

Cum n-au avut prea multe variante, cei mai multi dintre bucuresteni au batut pe la portile patinoarelor.

Pentru o ora jumatate, pe patinoarul in aer liber din Cismigiu parintii au platit 15 lei biletul de intrare. In 31 decembrie accesul va fi gratuit.

Chiar si cei care nu au ajuns inca la munte au gasit repede alternative. Dintr-un parc de iarna special amenajat in interior s-au auzit numai glasuri de copii fericiti.

Copil: "Exact pentru asta am venit aici. Am vazut pista si am zis "nu se poate, eu vreau colacul!"

Pustii au sarit pe saltele gonflabile, s-au catarat si au incercat pistele de karting.

Complexul este deschis pana seara la 9. Pentru un bilet, valabil intreaga zi, adultii vor plati 35 de lei, iar copiii, 25. 


VIDEO PROTVPLUS.RO