Berceanu: Taxa la podul Cernavoda, mentinuta. Vor fi introduse controale

Ultima actualizare: 29-06-2012 02:19
Radu Berceanu

Ministerul Transporturilor va mentine taxa de trecere a podului de la Cernavoda si va introduce controale la rovinieta si la tahografe. In plus va fi instalat si un cantar permanent pentru masinile de tonaj greu.

"Transmit soferilor care cred ca in continuare o sa fie «The land of nobody» in Romania ca am de gand ca taxele care trebuie platite si pe care le platesc in Ungaria sau Austria cu sfintenie sa le plateasca si aici, incetul cu incetul", a spus ministrul transporturilor, Radu Berceanu.

Ministrul Radu Berceanu declara, duminica, la Constanta, ca incasarile prin punctul de taxare de la podul Fetesti-Cernavoda se ridica la aproximativ 400.000 de lei pe zi, bani care pot fi folositi pentru a face "jumatate din deszapezire" si il acuza pe predecesorul sau ca nu a introdus mai devreme aceasta taxa.

Soferii platesc, de cateva saptamani, o taxa pentru utilizarea podului Fetesti-Cernavoda, cuantumul acesteia, stabilit in functie de tipul autovehiculului, fiind de zece lei pentru un autoturism.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO